درباره «بل ۲۱۲» (Bell ۲۱۲)، هلیکوپتر حامل رئیس جمهور + عکس اولین تبلت پوکو چه زمانی رونمایی می‌شود؟ هوش مصنوعی پلتفرم «دیوار» چطور کلاهبرداران را شناسایی می‌کند؟ بهبود شارژدهی باتری در اندروید ۱۵ تگرگ چگونه به وجود می‌آید؟ + عکس نسخه فوق پیشرفته هوش مصنوعی «جمنای لایو» با توانایی مکالمه زنده رونمایی شد شواهدی جدید از زمان عرضه گلکسی S24 FE تریلر سینماتیک بازی Assassin’s Creed Shadows منتشر شد اطلاعاتی جدید از دوربین و نمایشگر گلکسی S۲۵ کنترلر Proteus برای بازیکنان دارای معلولیت ایکس باکس رونمایی شد + مشخصات توصیه‌های ایمنی برای مقابله با آسیب‌های سیل ویدئویی جدید از حرکات حیرت‌انگیز ربات انسان‌نمایUnitree G1 | رقیب اطلس بوستون داینامیکس گوگل قابلیت جدید درک بصری را برای جمینای معرفی کرد + ویدئو برنامه‌های جدید صندوق نوآوری و شکوفایی برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان مدیرعامل ابرآروان: دلیل اختلال و کندی اخیر اینترنت ایران حملات سایبری و ناتوانی زیرساخت است تریلر جدید بازی The Rogue Prince of Persia + زمان عرضه OpenAI قابلیت‌های صوتی و تصویری جدید ChatGPT را معرفی کرد نسخه دسکتاپ ChatGPT رونمایی شد GPT-4o، مدل جدید هوش مصنوعی OpenAI، معرفی شد محققان می‌گویند هوش مصنوعی یاد گرفته‌ چطور انسان‌ها را فریب دهد
سرخط خبرها
۳۴ میلیارد حجیم‌تر از خورشید:

رصد سیاه‌چاله‌ای با بیشترین سرعت رشد در جهان

  • کد خبر: ۳۲۴۸۳
  • ۱۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۳
رصد سیاه‌چاله‌ای با بیشترین سرعت رشد در جهان
محققان سیاه‌چاله‌ای را رصد کرده‌اند که بیشترین سرعت رشد در جهان را دارد و حجم آن ۳۴ میلیارد بار بیشتر از خورشید است.
به گزارش شهرآرانیوز، تحقیقی جدید نشان می‌دهد سیاه‌چاله‌ای که حجم آن ۳۴ میلیارد بار بزرگ‌تر از خورشید است، با بیشترین سرعت در جهان رشد می‌کند. این سیاه‌چاله روزانه حجمی معادل خورشید را می‌بلعد.

طبق تحقیقاتی که پژوهشگران دانشگاه ملی استرالیا انجام داده اند، این سیاه‌چاله J ۲۱۵۷ نام دارد و حدود ۸ هزار بار بزرگ‌تر از سیاه‌چاله موجود در مرکز کهکشان راه شیری است.

کریستوفر اونکن یکی از محققان شرکت‌کننده این پژوهش می‌گوید: اگر قرار باشد سیاه‌چاله کهکشان شیری به اندازه J ۲۱۵۷ بزرگ شود، باید دوسوم ستارگان موجود در کهکشان را ببلعد.

به گفته اونکن آنچه محققان از سیاه‌چاله رصد می‌کنند مربوط به ۱/۲ میلیارد سالگی آن است که فقط ۱۰ درصد سن آن به حساب می‌آید. این بزرگ‌ترین سیاه‌چاله‌ای است که در بازه اولیه پیدایش جهان رصد شده است.

هنوز محققان نمی‌دانند این سیاه‌چاله چگونه رشد کرده، اما مشغول جست‌وجو برای سیاه‌چاله‌های بیشتری در جهان هستند تا بتوانند سرنخی در این باره بیابند.

فویان بیان یکی دیگر از محققان شرکت کننده در این پژوهش می‌گوید: هنگامی که نرخ سریع رشد J ۲۱۵۷ را رصد کردیم، متوجه شدیم با یک ابر سیاه‌چاله سروکار داریم. میزان اجسام آسمانی که سیاه‌چاله می‌تواند ببلعد به حجم فعلی آن بستگی دارد؛ بنابراین J ۲۱۵۷ که با چنین سرعت بالایی مواد را می‌بلعد، احتمالا رکورددار است.

محققان دانشگاه آریزونا با استفاده از تلسکوپ VLT در شیلی توانسته‌اند حجم سیاه‌چاله را به درستی اندازه‌گیری کنند.
 
منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->